Mötesbokare / Innesäljare hos Ztratego

Vill du vara en del av ett dynamiskt team som strävar efter att göra skillnad för företagare och entreprenörer? På Ztratego söker vi nu engagerade mötesbokare till något av våra kontor i Skellefteå, Umeå eller Stockholm. Vi expanderar vår innesäljavdelning och letar efter individer som inte bara vill växa professionellt utan också personligen.

Rollens ansvar:

Som mötesbokare hos oss kommer du att bli en integrerad del av vårt entusiastiska och målinriktade team. Med telefonen som ditt huvudsakliga verktyg kommer du att samarbeta med kollegor för att boka B2B-möten åt våra rådgivare. Ditt uppdrag kommer vara att kontakta företagare och entreprenörer, guida dem mot att förverkliga sina mål och affärsambitioner genom vår tjänsteportfölj.

 

Krav och kvalifikationer:

Vi sätter inga strikta krav på tidigare erfarenhet inom liknande arbete. Det viktigaste är att du är en social person med naturligt driv, motiverad av att uppnå resultat och trivs i en positiv och framåtsträvande miljö. Du måste kunna uttrycka dig obehindrat på svenska i både tal och skrift samt vara bekväm med att använda datorn som arbetsredskap.

 

Vad Ztratego erbjuder:

På Ztratego får du en betydelsefull roll i vårt expanderande team och har stora möjligheter att växa inom bolaget. Vi är ett framåtlutat bolag och ser gärna att driva unga personer som är i början av sin karriär vill vara med och utvecklas med oss.

Vi värdesätter arbetsglädje och tror på att när man mår bra presterar man också bättre!

Därför erbjuder vi:

· Betald utbildning

· Fast lön med bra bonusmöäjligheter

· Karriärmöjligheter inom företaget

· Positivt kamratskap och en stöttande arbetsmiljö

· Centralt beläget kontor med utmärkta kommunikationsmöjligheter

· Spännande företagsevenemang och konferenser

 

Arbetsvillkor:

· Jobbtyp: Heltid

· Lön: Enligt ök

· Arbetstider: måndag till fredag, dagtid

· Förmåner: Företagsevenemang, friskvårdsbidrag, tjänstepension

· Erfarenhet: Försäljningserfarenhet är meriterande, men vi ser gärna att du har positiva personliga egenskaper.

· Språk: Svenska (obligatoriskt)

 

Sök nu:

Om du är redo att anta utmaningen och växa med oss på Ztratego, skicka in din ansökan idag! Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team och utforska nya möjligheter tillsammans.

 

Frågor angående tjänsten hänvisar till Jim.lindberg@ztratego.se

Välkommen med din ansökan!

Vi förstår vikten av att optimera och rationalisera ditt företags sällanköpsprocesser. Ztratego är din partner då du vill spara tid, resurser och pengar.